Reisadvies

Ziet u soms door de (internet)bomen het bos niet meer, heeft u geen tijd of zin eindeloos te googelen of heeft u misschien behoefte aan wat nieuwe inspiratie voor uw volgende reis?

Ik help u graag. Met adviezen, tips en ondersteuning daar waar u dit wenst en op een manier die aansluit bij uw behoeften.

U kunt hierbij denken aan:

  • tips om inspiratie op te doen, waarna u zelf uw reis uitwerkt en boekt
  • een meer uitgewerkt advies voor een specifieke bestemming, waarna u zelf boekt.
  • u geeft uw hele reis uit handen en ik verzorg de boekingen voor u.

En alles er tussen in.

JacobienTravels geeft onafhankelijk advies, los van enige reisorganisatie, met uw wensen als uitgangspunt. Wilt u tot rust komen of juist veel doen en zien? Met kinderen of misschien wel meerdere generaties? Wilt u op stap met uw gezelschap om een mijlpaal te vieren? Of wilt u er een tijd alleen op uit trekken, wellicht gekoppeld aan vrijwilligerswerk? Luxe accomodatie, eco, B&B, u bepaalt het.

Door de jarenlange reiservaring en vooral ook het plezier om de leukste adressen, plekjes en aanbieders te vinden, helpt JacobienTravels u om uit het woud van informatie een mooie reis samen te stellen.

In een eerste gesprek bespreken we uw wensen en de mogelijkheden, alsmede een inschatting van de kosten.

Neem contact met mij op een en ander door te spreken. Ik kan ook bij u thuis of op kantoor komen voor een inventarisatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s