JacobienTravels

Jacobien Viets

JacobienTravels is geboren uit mijn grote liefde voor het reizen en de wens plezier te brengen in het leven van anderen. Dit te kunnen combineren is a dream coming true.

Van kinds af aan heb ik veel over de wereld gezworven. Mijn vroege jeugd heb ik in het buitenland doorgebracht en eenmaal wat ouder heb ik vele reizen gemaakt. Naar alle delen van de wereld en van backpacken tot luxe. Heerlijk vind ik het, een land ontdekken, de mensen leren kennen, genieten van natuurschoon en zeker ook van de locale lekkernijen.

Door mijn werk als jurist (zie Jacobien Viets op LinkedIn) heb ik geleerd goed te luisteren naar de wensen van de klanten, door te vragen en met creatieve oplossingen te komen. Integriteit, persoonlijke betrokkenheid en afleveren van maatwerk en kwaliteit staan hoog in mijn vaandel.

Met JacobienTravels combineer ik de leuke kanten van het werk als jurist met de plezierige aspecten van het leven, Mijn zakelijke achtergrond en mijn vermogen om iets moois en persoonlijks te creëren komen in JacobienTravels tot uiting.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s