Rajasthan

The Royal Treatment

Niet alleen overdag een paleis bezoeken, maar er ’s avonds ook slapen?

Welkom in exotisch Rajasthan, het land van de maharadja’s.Het land van onneembare forten, magnifieke paleizen, rijke cultuur en kleurrijke bevolking. Vol van intriges en heldhaftige verhalen.

Fort JodhpurVan de Aravali heuvels met het heilige Pushkar tot de woestijn rond sprookjesachtig Jaisalmer. Ontdek pink city Jaipur, blue city Jodhpur, lake palace in Udaipur en de vele forten, paleizen en havelis die Rajasthan rijk is.

Te voet, te paard of vanuit een hete luchtballon.

Verras uw kinderen (en u zelf) met een zipline avontuur boven het fort van Jodhpur. Of ga op zoek naar de Indiase tijger of een van de zeldzame luipaarden (privé safari met lokale Maharadja).

Ondek ook de minder bekende dorpen en het dagelijkse leven van Rajasthan. En wellicht raakt u wel verzeild in een van de vele feestelijke bruiloftsstoeten.

Geniet van prachtige hotels, die vaak al een bestemming op zich zijn, en het heerlijke lokale eten.

 

De regio is zowel vanuit Delhi als Mumbai makkelijk te bereiken en goed te combineren met een bezoek aan de onvergetelijke Taj Mahal in Agra. Voor langere en kortere vakanties en ook een zeer geschikte bestemming tijdens de Nederlandse winters.

Een voorbeeldreis volgt spoedig. In de tussentijd kunt u voor meer informatie telefonisch en per mail contact opnemen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s