Reisgarantie en betaling

STO-reisgarantie STO-rgb logo-72 (3)
Om te voldoen aan de wettelijk verplichte garantiestelling maakt JacobienTravels gebruik van de STO-reisgarantie. 

De garantie geldt voor alle reizen, behalve voor losse accommodaties en losse tickets. De Stichting Take Over (STO) zal in geval van financieel onvermogen van JacobienTravels ervoor zorgen dat u uw geld terug krijgt, uw reis kunt vervolgen of naar huis kunt reizen. Om dit te kunnen realiseren maakt de STO gebruik van een derdengeldenregeling. Als reiziger betaalt u de reissom niet aan JacobienTravels maar betaalt u deze aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow. Certo Escrow, een door de Nederlandsche Bank vrijgestelde betaaldienstverlener, beheert deze stichting.

Wanneer de reis in goede orde plaats vindt zal de reissom 1 dag na afloop van uw reis overgemaakt worden aan JacobienTravels. Indien JacobienTravels in
surseance van betaling komt of failliet gaat, maakt Certo Escrow uw geld over aan de STO. Zo kunnen schuldeisers niet bij uw geld. Indien u nog niet op reis bent ontvangt u de betaalde reissom terug. Wanneer u reeds onderweg bent zal de STO ervoor zorgen dat u ofwel het rechtmatige deel van uw reissom terug krijgt, dat u uw reis af kan maken of dat u naar huis kunt terug keren.

Betaling
Nadat u van JacobienTravels een factuur hebt ontvangen,
ontvangt u van Certo Escrow per e-mail een uitnodiging met een gebruikersnaam en een
wachtwoord. U wordt gevraagd in te loggen op het beveiligde gedeelte van de website van Certo Escrow. Na bevestiging van de uitnodiging kunt u direct overgaan tot betaling. Afhankelijk van de gemaakte afspraken krijgt u een verzoek tot betaling van de aanbetaling en later tot betaling van het restant van de reissom of tot betaling van de hele reissom in één keer.

Voor alle boekingen geldt dat de volledige reissom voor vertrek betaald dient te zijn aan de Stichting Derdengelden Certo Escrow.

Aanvullende informatie:
• Eventuele klachten of claims over uw reis, staan los van deze betaalmethode. STO-Reisgarantie is geen geschillencommissie
• De annuleringsvoorwaarden zijn bij deze manier van betalen gewoon van toepassing

Deze manier van betalen zal iets meer van uw tijd en aandacht eisen. Wij vragen hiervoor begrip. Als kleine reisorganisatie willen wij graag financiële zekerheid kunnen bieden. Op deze manier kan dat.

Uiteraard kunt u bij JacobienTravels met uw vragen over de regeling terecht. Meer informatie kunt u ook vinden op:
www.sto-reisgarantie.nl
www.certo-escrow.com

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s